Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses
L’Associació d’empresaris majoristes de Mercagirona posa en funcionament el Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses per incentivar l’hàbit saludable del consum d’aquests productes en la dieta diària, i al mateix temps difondre la creativitat i les noves maneres de cuinar amb aquest ingredients.
Les receptes que es presentin han d’incloure d’alguna manera fruites i/o hortalisses. El jurat valorarà la importància de la utilització d’aquests productes en la recepta, l’originalitat i creativitat del plat i la seva presentació. Pot ser una amanida, un primer o segon plat o un postre.
Un jurat format per cuiners de reconegut prestigi i professionalitat i per membres de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona decidirà les receptes guanyadores. En aquesta primera edició del concurs el jurat està composat per Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula; Pep Nogué, cuiner i divulgador; Toni Vallory, del restaurant Tapes 23; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria; un cuiner d’aquesta mateixa escola; dos membres de Mercagirona i un de l’Ajuntament de Girona.
Els premis són:
- 1r premi a la millor recepta 500 €
- 2n premi 200 € en fruites i hortalisses
- 3r premi 100 € en fruites i hortalisses
- 4t premi Un àpat per dues persones al restaurant La Calèndula de la cuinera Iolanda Bustos
- Premi especial a la millor recepta feta per un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Girona 100 €
- Tots els premiats de totes les categories també guanyaran una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
Com participar?
Es poden enviar les receptes (explicació de l’elaboració, ingredients i fotografia original -resolució mínima de 3.600 x 2.700 píxels-) a Mercagirona a l’adreça de correu electrònic info@mercagirona.cat (Si envieu una recepta per correu electrònic esteu acceptant les bases del concurs).
També podeu fer-ho enviant directament les vostres receptes al Facebook de Mercagirona
La participació al concurs s’inicia el 23.12.13 i es tanca el dia 30.03.14
BASES
- La valoració es farà sense tast, de totes les receptes rebudes se’n farà una tria, i les 5 finalistes es prepararan i s’escollirà quina es la guanyadora i la resta de premis. Es valorarà l’originalitat, que sigui inèdita, la creativitat, la presentació del plat i la importància de la fruita i/o verdura en la recepta.
- Les receptes i fotografies enviades al concurs quedaran de propietat de Mercagirona per fer-ne ús i publicar un receptari de l’entitat. Per aquest motiu les fotografies han de tenir una resolució mínima de 3.600 x 2.700 píxels.
- L’autor de la recepta ha de ser el propietari de la fotografia. El que s’envii amb imatges o escrit no pot ser una difamació o calumnia per a cap persona o organització. No es pot vulnerar cap dret de la Llei de la Propietat Intelectual.
- L’autor autoritza de forma expressa la reproducció, distribució, transformació, comunicació i posada a disposició de en tot tipus de mitjans i procediments de reproducció tècnica o sistema d’explotació audiovisual.
- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
- Les dades del concursant s’utilitzaran per la comunicació d’aquests concurs i per incloure a la base de dades de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona
- El concursant podrà exercit el dret d’anul.lació o rectificació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, enviant un correu demanat-ho a info@mercagirona.cat.