Guanyadors del Primer Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses
Hem donat a conèixer els guanyadors del Primer Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses que organitzàvem l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona.
L’acte de lliurament dels premis es farà el proper divendres 6 de juny a les 10:30 del matí a les instal·lacions de Mercagirona, i comptarem amb Coralí Cunyat, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntmanet de Girona, Jordi Ribera, president de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona, i un representant de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.
1r premi
guanyador: Adrian Edo Espina-Webb
recepta: Patates amb pèsols i pernil
premi: 500 € a la millor recepta + una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
2n premi
guanyadora: Sònia Muñoz
recepta: Patufet s. XXI
premi: 200 € en fruites i hortalisses + una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
3r premi
guanyador: Manel Prada
recepta: Calçotada amb mar i muntanya
premi: 100 € en fruites i hortalisses + una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
4t premi
guanyador: Jordi Muriscot Medina
recepta: Fruites i verdures d’hivern
premi: Un àpat per dues persones al restaurant La Calèndula + una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
Premi especial a la millor recepta feta per un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Girona
guanyador: Francisco Larrossa
recepta: Copa de coco, pera i fruita de la passió
premi: 100 € + una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica
L’Associació d’empresaris majoristes de Mercagirona vam posar en funcionament el Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses per incentivar l’hàbit saludable del consum d’aquests productes en la dieta diària, i al mateix temps difondre la creativitat i les noves maneres de cuinar amb aquest ingredients.
El jurat ha valorat la importància de la utilització de fruites i/o hortalisses en la recepta, l’originalitat i creativitat del plat i la seva presentació. El jurat està format per Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula; Pep Nogué, cuiner i divulgador; Toni Vallory, del restaurant Tapes 23; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria; dos membres de Mercagirona i un de l’Ajuntament de Girona.
Totes les receptes presentades es poden consultar en aquesta pàgina web