Mercagirona organitza un showcooking al Domus Sent Sovi d’Hostalric per a professionals de la restauració

Mercagirona i el centre Domus Sent Sovi d’Hostalric van organitzar aquest passat dilluns una activitat per a professionals de la restauració i hostaleria amb l’objectiu de donar a conèixer noves aplicacions de les fruites i verdures en la cuina actual.

El showcooking “Les fruites i les verdures a la cuina d’avui en dia” va permetre als assistents descobrir i aprendre les possibilitats que ofereixen les fruites i les verdures des de la visió del cuiner i gastrònom Pep Nogué.

Els participants van ser obsequiats amb un val de descompte de 20€ per comprar fruites i verdures a Mercagirona.

Pep Nogué, cuiner i gastrònom
Nogué és redactor i assessor de la revista Cuina; autor dels llibres Manual de la matança del porc, 52 receptes del morro fins a la cua, Mejar per 1€, La millor cuina de l’estiu Tapes, i La cuina de les terres gironines; També és creador de la cervesa Keks i està al capdavant d’altres projectes innovadors. Es va formar a l’Escola d’Hostaleria de Girona i en el seu currículum compta amb 13 anys d’experiència al Celler de Can Roca.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com