Rebem un grup de 45 alumnes de primer de cuina
Hem rebut un tercer grup de 45 alumnes de primer de cuina de l’Escola d’Hostaleria de Girona. Com ja hem anat explicant, aquestes visites s’emmarquen en el conveni que tenim amb aquest centre. El benefici de l’acord és mutu, ja que per un costat ells fan una classe pràctica i coneixen varietats de fruita i hortalisses, el seu origen i qualitats, i per part de MercaGirona donem a conèixer els nostres serveis als que seran els futurs cuiners de les nostres comarques.
La visita consisteix en un itinerari guiat per les instal·lacions, on en Marc Danés, com a president de l’Associació de Majoristes, i en Pep Nogué, com a cuiner i coneixedor directe del producte de qualitat, expliquen el funcionament del mercat, i les fruites i verdures que s’hi poden trobar. Seguidament, es projecta un vídeo corporatiu que resumeix tot l’explicat. Finalment en Pep Nogué fa una sessió pràctica utilitzant diferents fruites, germinats i hortalisses i les possibilitats que tenen en la cuina creativa i de salut.